Jednička- nezávislost, tvořivost a střed světa

Asi vás nepřekvapí, že číslo „1“ je číslem počátku, vzniku všeho. Jednička je velmi energeticky silná, jedinečná a nezávislá. Pokud se vám všude objevují jedničky, pak to berte jako symboliku toho, že můžete cokoliv podniknout, něco rozjet či s klidem udělat jakoukoliv změnu.

Charakteristika čísla „1“

– Jedničku si můžete představit jako základní stavební kámen, bez ní by nic dalšího nevzniklo a nezapočalo.

Vlastnosti– tvořivost, podnikavost, nápady, originalitu, odvahu a činorodost. Ovlivňuje všechno a všechny kolem.

Planetou je Slunce (doslova střed Vesmíru, i vás samotných)

Barvami jsou všechny odstíny Slunce- žlutá, zlatá, ale i oranžová, červená až hnědá

– Drahé kameny– rubín, diamant, korál

Tarotová karta– Mág (řečnické schopnosti, nové příležitosti, diplomacie, zručnost, rychlé myšlení, ale i sobeckost a egoismus)

Živel– oheň

Rychlou nápovědu, jak si vypočítat svůj den narození, osudové číslo i osobní rok najdete v úvodním článku k této numerologické sérii v rubrice „Magie čísel“ zde.

Den narození pod vibrací čísla 1

1. v měsíci

Tyto osoby jsou velmi spolehlivé, čestné, samostatné a chápající. Mají dar se snadno prosadit a přesvědčit i ostatní. V kariéře je čeká rychlý postup, v žádném případě jej nemají zadarmo. Jsou inovativní a obvykle úspěšní podnikatelé nebo vynálezci. Milují volnost a nezávislost, ale umí být dost sobecké, panovačné a žárlivé. Rády pomáhají druhým, proto jiných lidí mají někdo dost a potřebují se stáhnout do sebe a být sami. I přes komunikativnost se neumějí vyjádřit správně, aby byly pochopeny. Pokud nedosáhnou na svůj cíl, jsou předrážděné až depresivní.

10. v měsíci

Tito jedinci si dávají velmi náročné cíle. Osobní výzvy je stimulují k úžasným výkonům. Jsou zásadoví, soběstační a hrdí. Soukromí si střeží. Pro svou práci či poslání jsou ochotni obětovat vše. Někdy přes jednostranně zaměřenou pozornost přehlédnou něco opravdu důležitého. Nesnáší stereotyp v práci ani v osobním životě. Často mají pocit nadřazenosti, to neprospívá vztahům. Vyhnout by se měli jakýmkoliv závislostem. Jsou moudří a soucitní a umějí změnit názor druhých ku prospěchu většiny. Touží po obdivu a uznání.

19. v měsíci

Jedničky narozené 19. v měsíci jsou inteligentní a chápavé. Pro druhé by se rozdaly, obzvláště pro partnera a svou rodinu. Touží po vysokém postavení a dělají pro to maximum. Obvykle je jejich práce dobře placená a jsou vážené a ctěné. Zradu nezapomínají a umějí se i pěkně pomstít. Jsou emočně nestabilní a je těžké je pochopit a vyjít s nimi. Pokud kritizují druhé, sami mají snížené sebevědomí. Jsou rozenými vůdci a sami jdou vždy jako první do neznámého. Na druhou stranu milují samotu, alespoň občas. Ideální práce musí být tvořivá a nebo humanitního směru.

28. den v měsíci

Tyto osoby mají rády vše pod kontrolou. Mají skvělý smysl pro humor, ale umí se dožádat svých práv. Jsou starostlivé a něžné, zároveň nezávislé. Řídí se více city, hlava je až na druhém místě. Ambicióznost a dynamičnost jim dodává šanci uspět v podnikání. Jiné osoby umí ocenit a podpořit je. Na druhé někdy působí neústupně či agresivně. Neumějí se přizpůsobovat a jsou umíněné. Nerady se rozhodují, raději to nechávají na jiných. Pokoře se naučí až ve zralém věku. Po pracovní stránce mohou uspět v jakékoliv oblasti, na kterou se zaměří.

Jedničky si prostě potřebují řídit vše sami. A průvodce životem „Magie pro šťastný život bez kompromisů vás krásně navede, a přitom si půjdete podle vlastního tempa a chuti. Pořídíte si ho tady.

Životní, osudové číslo „1“

Je-li jednička osudovým číslem, pak jsou zde výrazné vůdcovské sklony, ale osobní úspěch je vždy víc. Tito jedinci jsou velmi dominantní, tvrdohlaví a vyžadují pochvaly a uznání, obvykle toho i dosáhnou. Skrze svou nerozhodnost si umí přivodit problémy na své vlastní životní cestě a může trvat než se „najdou“. Neumějí si říct o pomoc, proto mívají pocit opuštěnosti či osamělosti. Tito lidé jsou velmi vynalézaví, schopní a podnikaví.

Skrze svou povahu a určitou dávku bojovnosti je často najdeme mezi vůdci či na vyšších pracovních pozicích. Mezi jednička najdeme také velké množství podnikatelů, kteří se dokáží věnovat i několika projektům nebo firmám naráz. Pokud nesnesou spolupráci a i tak se chtějí realizovat, upínají se na uměleckou dráhu.

K negativním vlastnostem patří vysoké ego, snaha o odlišení se za každou cenu a přílišná autoritativnost. K druhým bývají kritičtí. Raději si všechno udělají sami, o pomoc druhých nestojí. Pokud se jim pokusíte poradit, obvykle zle pochodíte, a vše se ještě otočí proti vám. Často bez přemýšlení utrácejí a potřebují mít za všech okolností vše nejlepší, bez ohledu na praktičnost či funkčnost.

Životní mise jedniček- musí se naučit nelpět na věcech, názorech a ani osobách. Když si uvědomí, že to, co vlastní, mohou i ztratit, pochopí. Pokud prohlásím, že „jsem“, na místo „mám“, získám daleko víc. Životní cesty pro ně nebývají tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Ale jedině skrze zkušenosti a poznání rostou. Radost z každodenního bytí u nich přichází s vděčností za to, co již zvládli a čeho dosáhli.

Osobní roční vibrace roku „1“

Jste-li pod roční vibrací jedničky, můžete se cítit poněkud osaměle a opuštěně. Je to rok plný nových začátků a jistého osamostatnění. Možná i proto je vám lépe stranou. Vaše okolí vás tento rok nemusí chápat, neví, co se s vámi děje. Mohou vás obviňovat či neustále dokola požadovat vysvětlení, co se s vámi děje. Nenechte se odradit a pokračujte dále na své nové životní cestě. Nyní si stavíte základy na dalších devět let, tak, ať jsou pořádně pevné a stabilní. Věnujte pozornost svým myšlenkám. Jsou to semínka, které chtějí převést do reality. Jen to trvá, než zakoření a vy je budete moci obdivovat v celé kráse.

V partnerském i pracovním životě se pod vlivem jedničky budete umět prosadit a stát si za svým názorem, i když to běžně nezvládáte. Budete více myslet na sebe, své blaho a svůj potenciál. A to je nepochybně dobře. Bohužel můžete i něco ztratit (práci, partnera apod.). Pak nastane krátké období smutku. Ale věřte,, že vše je pro něco dobré. Tento rok máte nové možnosti a příležitosti, a tak vám ze života odchází i to, co tam prostě již být nemá.

Potřebujete-li přece jen nasměrovat a poradit, jak dál, objednejte se mně na osobní konzultaci zde.

Měli jste své plány a cíle a zatím jste jich nedosáhli? Pokud se to nepodařilo v loni, tak tento rok se vám dostane zadostiučinění. Přijdou opravdu pozitivní změny a máte se na co těšit. Je dost pravděpodobné, že se vám do života dostane osoba, která bude pro další směr vývoje hodně znamenat. Teď nemám namysli nového partnera, ale spíš někoho, kdo vám pomůže, nasměruje či vás provede na další cestu životem.

Přeji krásné dny i celý rok (nejen) všem jedničkám!

S láskou Dana Chara

Dana Kratochvílová
Miluji práci s energiemi, proto učím ostatní, jak málo mnohdy stačí k velkým změnám! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře