2018= rok Psa

2018= rok Psa

Těšte se na rok symbolizující spravedlnost, ale i vědění a uvědomění. Podle čínského kalendáře začíná 16. února 2018 a končí 4. února 2019. Skvěle dařit se bude nejen jednotlivcům, ale i celé společnosti. Pomalu přichází období, kdy budete mít nejen odvahu, ale hlavně chuť jednat v zájmu dobra.

empatie, zájem o druhéPro některé z vás to bude rok plný prozření. Více uvidíte do lidí a tak snadno poznáte, kdo je skutečným přítelem a kdo vás jen zneužívá. Falešní budou donuceni shodit masku. A to je dobře.  Konečně se naučíte říkat „ne“, pokud vám půjde něco vyloženě proti srsti nebo už toho budete mít prostě moc. Začnete se více zajímat o druhé, nebude vám lhostejné ani to, co šlo dříve jakoby kolem vás a na přímo se vás to nedotýkalo.

 

S kým máme tu čest? Jací jsou lidé narozeni ve znamení Psa?

Rok ve znamení Psa15.2.1934 – 04.2.1935 (dřevo)

03.2.1946 – 22.1.1947 (oheň)

17.2.1958 – 08.2. 1959 (zem)

01.2.1970 – 19.2.1971 (kov)

19.2.1982 – 06.2.1983 (voda)

06.2.1994 – 25.1.1995 (dřevo)

25.1.2006 – 11.2.2007 (oheň)

 

Pozitivní vlastnosti

Hledáte spolehlivého přítele? Pak se v těchto lidech určitě nezklamete. Jsou to ušlechtilé povahy, znají své povinnosti a jsou to od přírody poctivci. Pro druhé udělají opravdu hodně, patří mezi úžasné posluchače a vyznačují se vysokou inteligencí. V nitru jsou samotáři, chválu jen těžce přijímají (vlastně to ani neumějí, i když by ji občas potřebovali slyšet). Hojnost dokážou ocenit, ale nejsou na ní závislí. V lásce jsou čestní a upřímní (ženy umějí vyjít i agresivními muži a zůstat přitom klidné).

Negativní vlastnosti

Občas mohou jít svou zásadovostí ostatním na nervy. Jsou také nedůvěřiví, čímž škodí sobě i druhým. Stále jakoby něco hledali. Jsou to pesimisté a žijí v neustále strachu a obavách. Pochybují o svých citech i citech ostatních, na všem hledají chyby. Od života nic neočekávají, a proto málo kdy něco dostanou (pokud nezmění svůj přístup).

 

Jaký bude tento rok?

láska, život ve dvouPřirozeně budete toužit po životě ve smečce (tak jako psi nebo vlci), i kdyby tuto smečku tvořily jen 2 osoby. Také zesílí nutnost být občas o samotě (k regeneraci a načerpání nových sil). Pokud jste doposud byli bez partnera, je velmi pravděpodobné, že než se tento čínský rok nachýlí ke svému konci, svého vytouženého partnera po svém boku mít budete.

 

Jak posílit vliv roku Psa?

Pokud chcete posílit pozitivní vliv tohoto roku, pořiďte si něco velmi důstojného, co bude znamení Psa symbolizovat, třeba sošku nebo obraz. Anebo si rovnou pořiďte společníka živého. Takový pes vám vše opravdu vynahradí, ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka.

barevné odstíny a posílení pozitivního vlivuProtože je elementem tohoto roku „Země“, tak by bylo vhodné také se více obklopit odstíny barev v zemních tónech (široká škála barev od hnědé až po žlutou). Něco nového by se vám určitě hodilo do interiéru nebo do šatníku. Nejsou-li hnědé odstíny vašimi oblíbenými, pak mám pro vás ještě jednu možnost. Podle čínské astrologie ke znamení Psa patří odstíny modré (od světle modré, před tmavě modrou jako noční obloha až po indigovou modř).

 

Disciplína a přesný řád

Plánování, disciplína a řádChcete se mít v dalších letech dobře? Předpokládám, že odpověď je jasné „ano“. Pak si rok Psa velmi pečlivě rozplánujte, zanalyzujte a připravte se na každičký malinký kousek své cesty, kterou chcete podniknout. Toto znamení je nadvládou polarity Jang, což je mužská energie. A ta prostě vyžaduje disciplínu a řád. Rok 2018 bude skvělým pro nové starty a zásadní změny (nové projekty, podnikatelské aktivity, změna práce, bydliště, i návyků).

Nevíte-li jak si své sny naplánovat, aby se splnily, tak nakoukněte sem.

Lidem, kteří mají také výrazný prvek Země, poskytne Pes silnou stabilitu. U vás ostatních může dojít k přechodnému období, kdy se nebudete cítit ve své kůži a některé plány se vám mohou posunout (nejdéle však do následujícího roku). Pokud jdete cestou spravedlnosti a poctivosti, tak se není čeho obávat. Když se budete snažit zlepšit životní prostředí, tak vám budou odměnou opravdu nadstandardní příjmy.

 

Jakým znamením se bude nejvíce dařit?

Nejlépe na tom budete, patříte-li mezi kompatibilní a harmonická znamení právě s vládnoucím znamením Psa. Jaká to jsou? Tato pocta náleží lidem narozeným ve znamení Koně, Tygra a Zajíce. Nejlépe na tom budou samozřejmě samotní Psi. Další znamení tento rok donutí k nějakým kompromisům, ale úspěšný bude i pro ně. Nejhorší to budou mít Draci a Kohouti, ti se Psi prostě nesnesou. Co takto se letos usmířit? Určitě byste tento rok Draci a Kohouti také přečkali bez úhony (umírněte své ohnivé povahy a určitě to půjde).

Chcete úspěch? Pak neplýtvejte a zaměřte se na zbytečné výdaje, pak se vše obrátí k lepšímu, i když to tak ještě teď nevypadá. Rok 2018 vás naučí kvalitní komunikaci, jak být štědří a šlechetní. Na skvělé časy v práci i v lásce se jistě můžete všichni těšit.

 

Nádherný rok Psa!

S láskou Dana Chara (ohnivý Drak)

 

Máte raději „naši“ astrologii? Pak si stáhněte eBook „Co vás čeká v roce 2018“. Stažení je zdarma, po přečtení se sami rozhodnete, jakou měl pro vás cenu.

Dana Kratochvílová
Miluji práci s energiemi, proto učím ostatní, jak málo mnohdy stačí k velkým změnám! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře