Úplněk se zatměním a ohnivý nov

Čeká nás úplněk se zatměním Měsíce i trošku rozporuplný nov. Listopad bude opět velmi energeticky silným, pro některé i náročným. Čeká nás spousta překvapení, náhlé změny i zvraty a opět i témata točící se kolem majetku, financí i komunikačního šumu. Na co se připravit a jak to všechno s lehkostí a úsměvem ustát? Hned si to povíme, ale pěkně po pořádku.

Býk ovládne úplněk se zatměním

V úterý 8. listopadu chvilinku po poledni tu máme úplněk ve znamení Býka. A nebude jen tak obyčejný, pyšnit se bude hned dvakrát. V našich končinách sice úplněk se zatměním nebude viditelný, ale to na jeho energii a síle nic neubere. V poslední době jsme tu měli hned několik částečných zatmění. Tento úplněk se zatměním však bude úplný. Vychutnat si ho v naplno budou moci obyvatelé západní polokoule. A co je to druhé překvapení, které ukrývá úplněk se zatměním? Měsíční kotouč zároveň zakryje i Uran. U nás máme zase s tímto úkazem smůlu, neuvidíme ho.

Potřebujete individuální konzultaci, jakou cestou se vydat? Jsem tu pro vás. Variantu výkladu či konzultace se mnou si vyberete zde.

Náročný úplněk se zatměním

Mnoho lidí reaguje silně na každý úplněk, tentokrát bude Měsíci asistovat i Uran a ještě k tomu tak, že se snad každému otevřou stará témata hlavně o majetku a financích. Vzhledem k silné sestavě planet v opozici, kdy je Slunce ve Štíru a těsně u něj i Venuše a Merkur, to nebude moc příjemné. Chmury dodají i další aspekty. Jak to vše ve výsledku zapůsobí? Vynoří se i témata kolem smrti, sexu, pocity křivdy nebo se přihlásí o své slovo i temné stránky. Pravděpodobně tak bulvár i černá kronika budou mít zase o čem psát. Nenechte se vtáhnout do negací, i vůně vám v tom mohou pomoci. Třeba směs esenciálních olejů Get up vás v tom rozhodně nenechá. Snažte se trávit tento čas s příjemnými lidmi.

Jak tohoto období využít ve svůj prospěch?

Býk je požitkář, tak mu zalichoťte. Dovolte si užívat tepla rodinného krbu, pohody a jistého a klidného zázemí. Chcete raději někam vyrazit? Pak věřte, že tento čas je příznivý jak pro navazovaní nových vztahů, přátelství, tak i cestování. Takže bez obav realizujte i praštěné nápady na dovolenou do teplých krajin na poslední chvíli. Vyjde to a ještě si to parádně užijete! Přemýšlíte o investici, ať si svou stabilitu pojistíte? Tak to také udělejte hned.

Láká vás zlato? Dejte mi o sobě vědět, propojím vás s člověkem, který se tímto profesionálně zabývá. A kdo by nechtěl své úspory v této době nejen ochránit, ale ještě pořádně zúročit, že?

K jasným akcím úplněk se zatměním rovnou vybízí

Hlavně jděte do akce a své nápady převeďte do hmoty, už spaly moc dlouho, co říkáte? Je čas jednat. Tím však rozhodně nenabádám k nesmyslnému utrácení nebo křečkování majetku. Stále platí, že vaše životní hodnoty a priority jsou prvořadé. Když budete šťastní a spokojení vy sami, pak budou i vaši nejbližší. A pokud vás přepadne paní lenost, tak s ní raději rychle zatočte a jděte se třeba svižně projít. I podzimní krajina má své osobité kouzlo a vy tak třeba přijdete na nějaké nové a skvělé nápady.

Bobří nebo mrazivý úplněk

Staří indiáni obvykle za svitu tohoto plného Měsíce chystali pasti na bobry, proto Bobří. Také je možné, že název vznikl z toho, že nyní tato zvířata staví své přehrady, kdo ví. A co označení Mrazivý úplněk? Také se to docela nabízí. Postupně přichází zima a noční a ranní mrazíky nejsou výjimkou. Je tedy potřeba udělat pořádné zásoby na tuhou zimu, že. A také znamení Býka ovládající Lunu potřebuje svou jistotu, stabilitu a bezpečí. A pořádné zásoby ke komfortu rozhodně patří.

Kam vystřelí svůj šíp Střelec za novoluní?

Napadá mě, že je docela škoda, že listopadové novoluní připadá na středu 23. listopadu chvilinku před půlnocí. Proč? Kromě Střelce, co si jde za svým, stále působí chytrý Merkur i smyslná Venuše, tak o příznivou komunikaci nebude nouze. Vhodná je návštěva úřadů, cestování nebo třeba vzdělávání a učení se. Naštěstí nov má skvělý efekt i cca 3 dny kolem něj.

Vira, optimismus i štěstí

Nenechat se zlomit, ovládat a ani zdeptat, to je filozofie Střelce. A v podobných energiích budeme za novu my všichni. Pokud budeme věřit svým záměrů, touha se stane našim motorem, pak nás štěstí ani minout nemůže. Jak to? Štěstí, naplnění a radost najdeme jen v sobě samotných. Pokud to pochopíme, pak se staneme skutečnými tvůrci svého života a jinak, než dobře, to ani dopadnout nemůže. Věřit si, svobodně tvořit a jít si za svými sny, to nám dodá vše pro naši novou, vysněnou realitu.

Jedny dveře se možná zavírají, ale další se otevřou

Stejně jako v přírodě je potřeba něco uzavřít a ukončit, aby se mohlo zrodit něco nového. Není potřeba truchlit, že někdo nebo něco odchází. Berte to jako bránu do nového života. Nelpěte na ničem a nikom, pak uvidíte nové příležitosti a možnosti, které se vám nabízí. Svobodná mysl Střelce, který jde za svým cílem a jasně ho vidí před sebou, nepochybně udolá i vás. Jen je potřeba mít na paměti, že si můžete dovolit jít za svými sny a nikoho o jejich pravosti nemusíte přesvědčovat, ale zároveň stále nesete plnou zodpovědnost za svá rozhodnutí. A upřímně, jak jinak, než vlastními zkušenostmi, se poučit a získat svou moudrost.

Jak si jít za svými sny v naprostém souladu se sebou samotnými?

Tak v tom vám ukáží cestu Rituály s Charou. Každý měsíc, hned v počátku, se můžete těšit na nové, praktické a jednoduché rituály v souladu s Lunou i se znameními zvěrokruhu. Vaše dávka inspirace i splněných přání je tu pro vás.

Nečekejte s předsevzetími do nového roku, teď je ten správný čas

Znamení Střelce je ohnivé, tak stejně i tendence udělat jasno hned ve svých záměrech budou sílit. Využijte toho a všechny své plány a cíle si zanalyzujte. A klidně se už teď rozhodněte čemu se budete příští rok věnovat. Nemusíte čekat na Nový rok. Odvaha, smysl realitu a ani zajímavé nápady vám teď chybět nebudou. Nemusíte svou cestu hledat, vždyť si ji můžete sami vytvořit.

Nevíte, jak se rozhodnout? Jak poznat rozdíl mezi intuicí a naváděním rozumu na starou známou, ale slepou kolej? Pak vám směs esenciálních olejů Intuition snadno pomůže.

A možná bude k tomu dobrodružství a vystoupení z komfortní zóny i donuceni

I kdybyste měli v plánu být sami doma, tak třeba vypadnou pojistky, zabouchnete si dveře nebo vám nepojede auto. Tak stejně budete muset komunikovat s dalšími lidmi. A komunikace bude skutečně tím prvním a hlavním námětem pro dny kolem novoluní. Nebraňte se tomu, stejně neuniknete. A kdo ví, k čemu novému vás to přivede.

Přeji kouzelné dny, nejen za úplňku nebo novoluní!‘

S láskou Dana Chara

Dana Kratochvílová
Miluji práci s energiemi, proto učím ostatní, jak málo mnohdy stačí k velkým změnám! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře