Karetní výklad na červen 2024

i pro jednotlivá znamení

Hned v úvodu červen 2024 vybízí- dej si rande sám se sebou. Možná už moc dlouho bylo toto téma tabu. Dopřej si to, co ti chybí, na co nemáš obvykle prostor. Věnuj více pozornosti sobě, svým myšlenkám i vizím a přáním. Udělej si z času pro sebe opravdu pravidelný rituál, staň se pro sebe tou nejdůležitější osobou v celém Vesmíru. Není to sobecké, přesně naopak. Když dosytíš sebe, pak budeš moci plnými hrstmi rozdávat i druhým.

Tvořivost, energie a radost za novu

Ještě před novoluním budeš mít pocit, že konečně se vše stojaté uvolnilo a rozproudilo. Dovol si být slyšet, vidět, rovnou zazářit. I vnitřní dítě se bude drát do popředí a dodá do života plno radosti, spontánnosti a smíchu. Pokud tě přepadne dojem, že toto vše je jen zdání, tak si uvědom, že nic nejde lineárně. A když tě životní spirála zavede pár kroků zpět, tak to také se sebou nese poselství. Možná je tu nějaký zapomenutý poklad. Přesvědčí tě o tom následující dny.

Odpustit, doporučuje červen 2024

Druhý pracovní týden má červen 2024 opět něco ke zpracování. Konkrétně je to odpuštění. Mnohdy dokážeme snadněji odpustit jiným, ale sobě samotným? Odpuštění je doslova balzám na duši i emoce. Dostaví se úleva i poznání zapomenutých částí sebe samotných, stojí to za to. A hlavně žádné chyby, rány či lekce z minulosti nás dál pak blokovat nemusí. Můžeš také pomoci jiným si něco konečně odžít a zpracovat. Přispěješ tak do kolektivního vědomí pozitivně, ať už jen za sebe nebo i radou někomu jinému.

Pomoc za symbolickou cenu

13 principů úspěchu tě dovedou k hojnosti. Za 30 dní se vše můžeš naučit a aplikovat. Je tu Nakopávač bohatství (197 Kč), e-mailový program od tvůrců a autorů Myšlením k bohatství, a na cestu opět vyrazíme společně v soukromé skupině na Facebooku (s příplatkem pouhých 88 Kč) již tento měsíc. Své místo si zajistíš zde.

Sebeúcta a sebeláska

Jak moc laskavě promlouváš k sobě? Ona právě sebeúcta a sebeláska bude hlavním tématem kolem úplňku. Být sami se sebou v míru, k tomu nabádá červen 2024. Když spatříš lásku v sobě, tak ji snadněji vypustíš do světa. Pak teprve se může násobně vrátit. Dej hlavu hrdě nahoru, úspěch se jistě dostaví. Nejde ti to? Pak začni zkoumat více sebe, pracuj se svým vědomím. Inspiraci najdeš v knihách, filmech, seminářích, kurzech. Chceš mít mě jako svého průvodce? Pak se objednej na konzultaci. Nebo si pořiď zvýhodnění balíček na delší vedení.

Práce, která opravdu dává smysl

Na svém konci bude červen 2024 podsouvat zamyšlení. Skutečně děláš práci, kterou dělat máš? Pro co tady doopravdy jsi? Propojuješ své talenty, dary, schopnosti, znalosti v něco, co má vyšší smysl? Pokud ano, skvělé! Ne? A chceš vyrazit na svou cestu opravdu v souladu s plány své duše? Pak ti v tom snadno pomůže program Najdi svůj střed, žij své skutečné já. Zde postupně odkryjeme a přetransformujeme všechny úrovně bytí pomocí harmonizace čaker. Ráda pomohu, ne skrze boj, ale naopak- přijetím a přepisem stávajících vzorců v lásce a prosvětlení.

Jaké esence podpoří červen 2024 pro jednotlivá znamení?

Dostat se přes překážky a ustát proměny a změny budou potřebovat Berani, Raci, Panny, Váhy a Vodnáři. Pomůže jim v tom správná komunikace, ať už s okolím či se sebou samotnými. Ti zajistí směs Communication. Vyvážit jednotlivé životní oblasti, být tady a teď o dostat se z pozice oběti jsou témata pro Býky, Blížence, Lvi a Štíry. Směs Now podá pomocnou ruku. Skvělé období je tu Střelce, Kozorohy a Ryby. Ještě více si to budou užívat se směsí esenciálních olejů Creativity.

Rady na červen 2024 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Berani,

procházíš časem proměny. Ta je někdy také bolestivá a obsahuje určité ztráty. Propusť staré, nefunkční myšlenky. I housenka musí zemřít, aby se mohl narodit krásný motýl.

Býci,

v této chvíli fakt nemůžeš udělat nic. Tlačit a stále se snažit nemá význam. On má červen 2024 pro tebe radu- dej si pauzu. Máš teď „zimní“ spánek, vyčkej na jarní probuzení.

Blíženci,

pro tebe má červen 2024 jasné varování- žiješ nyní v iluzi. Ať už je tvá představa jakkoliv růžová a lákavá, pozor, nejsi nyní na správném místě nebo s pravými osobami.

Raci,

co se to děje? Nechal(a) jsi se ukonejšit dočasným řešením nebo jsi dlouho na místě, kde být nemáš? Získej nadhled a rozhlédni se. Určitě i tato lekce bude do budoucna přínosná.

Lvi,

určitě teď nic závažného nepodepisuj a vyvaruj se všech dlouhodobých úpisů i u smluv. Nepřineslo by to časem nic dobrého. Je naopak vhodné doba pro rušení závazků a slibů.

Panny,

zkroť svou netrpělivost. Nesnaž se tak na vše tlačit, nic teď stejně neuspěcháš, jen by tě to stálo příliš moc času, energie a možná i peněz. Správná cesta se ukáže, ale ne hned.

Váhy,

nevyčerpávej se stále věčnými domněnkami, ztrácíš tím pevnou půdu pod nohama. Je lepší nyní tančit s proudem života a nebrat vážně ani své chyby. Otevři se a důvěřuj.

Štíři,

hněv a pocity, že svět kolem je nespravedlivý, tě vedou do pasti ega. Tvé utrpení a dojem ztráty odejde, až když ho skutečně necháš jít. Vzdej se postoje oběti a začni volně dýchat.

Střelci,

otevři se inspiraci, objevuj krásu. Uvidíš, kolik kreativity a naděje se v tobě skrývá. Chceš začít něco nového? S chutí do toho! Právě je ten nejpříhodnější čas, říká červen 2024.

Kozorozi,

červen 2024 má pro tebe skvělé zprávy. Vítr se otočil a ty může vyzkoušet své surfovací schopni na vlně hojnosti. Znalosti, dovednosti i naděje a sny tě povezou stále vpřed.

Vodnáři,

nezkušenost či naopak příliš velká sebedůvěra tě mohou připravit o mnohé. Tobě červen 2024 radí zůstat v ostražitosti a v opatrnosti. Nic nemusí být, jak se jeví na první pohled.

Ryby,

užívej si naplno lásky, přijetí, domova, jistoty a stability. To vše a mnohem víc budeš v následujících týdnech cítit a vnímat. Více se stýkej s přáteli, ať se tyto pocity ukotví.

Přeji magický červen všem!

S láskou Dana Chara

P.S. Líbí se ti moje články a příspěvky? Pošli mi dárek/ ohodnocení zde. Nechceš přijít o žádné novinky ode mě? Zajisti si spojení se mnou. Zde je Youtube kanál, Instagram a skupina na Facebooku.

P.S. 2.: Co mě asi čeká tento rok? Můžeš to zjistit. Stáhni si zdarma průvodce rokem 2024 tady. A proč si k tomu poříditvibrační obrázky? Působí podprahově a pomohou s pročištěním nevědomých vzorců a nalezením rovnováhy.

P.S. 3.: Pokud nechceš, aby ti uniklo aktuální ani žádné další z týdenních karetních poselství, pak zajisti předplatné za symbolickou cenu na Herohero. Už je totiž nenajdeš na Facebooku ani na Youtube. Platba lze provést pouze kartou, ale nemusíš mít obavu, vše jde přes ověřenou a naprosto bezpečnou platební bránu Stripe.

Dana Kratochvílová
Miluji práci s energiemi, proto učím ostatní, jak málo mnohdy stačí k velkým změnám! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře